Feest accessoires

Een feest is pas compleet met de juiste accessoires. Denk eens aan de slingers, het servies of de ballonnen. Alles wat je nodig hebt voor een perfect feestje vind je bij Mawparty.

Alles voor een perfect themafeest:

Ballonnen

De leukste ballonnen vindt u bij ons. Zo hebben wij als één van de weinige winkels gender reveal ballonnen. Hier kun je bijvoorbeeld hartjes van blauw of roze instoppen om het geslacht te onthullen met bijvoorbeeld een babyshower.

Fopartikelen

Ook hebben wij een ruim assortiment aan fopartikelen. Bijvoorbeeld een broche waarachter je een waterflesje kan verstoppen en als je dan op je broche drukt, wordt er iemand natgespoten.

Pruiken

Om nog leuker voor de dag te komen hebben we bijvoorbeeld blonde en roze pruiken maar ook nog vele kleuren meer. Een pruik is net als een paar schoenen het maakt de outfit af.

Servies

Het leukste servies om het thema op te pimpen. Of het nu om een goud plastic bordje gaat of luxe porseleinen en zilveren schalen. Je vindt meer dan 1000 servies stukken in ons assortiment.

Slingers

Slingers horen altijd bij een feestje en daarom hebben wij hierin in ruim assortiment. Of het nu om een bruiloft gaat of een kinderfeestje: je vindt het bij ons.

Hoeden

De leukste en gekste hoeden voor feesten zoals carnaval of Comic Con. Een outfit is leuk, maar een hoed maakt hem pas compleet.

Schmink

Naast een outfit telt de make-up ook. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan glitters en schmink.

Feestpoppen

Een ruime keuze in feestpoppen. Niet alleen de ouderwetse Sarah en Abraham, maar ook nog vele varianten meer zoals een jong stel voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Dus wil jij een “geslaagd” feestje geven? Bekijk dan onze site!