Feestwinkel

De leukste en hipste online feestwinkel van het land. Wij kenmerken ons door ons niet alleen te focussen op de zogenaamde “verkleed” feestjes. Maar wij bieden een totaalpakket van feesten. Ook begrippen zoals Kerst, Oud en Nieuw, Sinterklaas of Koningsdag zijn ons bekend.

 

Een feestje is niet alleen compleet met een goed pak, maar ook met de bijbehorende accessoires. Wil je iemand die 50 wordt echt verassen, dan bieden wij naast de bekende Abraham en Sarah poppen ook borden slingers e.d. aan. Ook voor een leuke babyshower met een roze of blauwe loper en een geslachtsonthulling ballon kunt u bij ons vinden. Op onze website vindt u veel inspiratie voor het maken van een perfect feestje.

Wat mag je van ons verwachten?

Je mag van ons verwachten dat wij het breedste aanbod van Nederland hebben. Dit bestaat uit:

Ballonnen

Een clown of een feestje is niet compleet zonder ballonnen. Wij bieden meer dan 100 soorten aan.

Fopartikelen

Wil jij iemand voor de gek houden met bijvoorbeeld een scheetkussen of een ring waarmee een kleine stroomschok wordt gegeven? Wij hebben de leukste artikelen voor jou ingekocht!

Pruiken

Of je nu gek wil doen met carnaval. Of dat je een vrijgezellenfeest geeft en de aanstaande met een gekke pruik de straat op wil sturen met leuke opdrachten.

Slingers

Van een kinderfeestje tot een … jaar getrouwd feestje. Hier horen de leukste en feestelijkste slingers bij.

Hoeden

Met Koningsdag wil je natuurlijk een mooie oranje hoed hebben. En met carnaval die leuke piratenhoed. Alle soorten hoeden in verschillende maten vind je bij ons.

Schmink

Voor een EK voetbalfeest ben je pas compleet met een goede schmink. Maar ook voor kinderfeestjes is dit het meeste verkochte artikel.

En nog veel meer…