Feestdecoratie

Feestdecoratie is meer dan alleen een slingertje en confetti. Zo zie je steeds meer geslachtsonthulling feestjes met een taart of een ballon. Of een 50-jarig jubileum dat groots in een zaal wordt aangepakt. Hier hoort natuurlijk niet alleen een slingertje te hangen.

Welke soorten zijn er?

Themafeestje

We zien themafeestjes steeds populairder worden en daar krijgen wij inspiratie van. Wekelijks voegen wij nieuwe artikelen aan ons themafeestjes assortiment toe. Wij hebben meer dan 500 themafeest artikelen op onze website staan, waarvan de babyshower en het 1001 nachten thema het meest populair is.

Verjaardag

Een verjaardag is pas compleet met een mooie set van ballonnen, slingers, lampionnen of honeycombs. Wij hebben hier een breed assortiment met verschillende maten en kleuren in. Zo vind je altijd iets wat bij jou past.

Bruiloften

Een klassiek maar nog steeds populair thema is een bruiloftsfeest. Het draait vandaag de dag niet alleen meer om het leuk pimpen van de locatie, maar ook vooraf in huis of op bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Ga je voor chic dan is het metallic en glitters thema wat voor jou. Ben je begaan met het milieu dan kun je kiezen voor het ecologische groen thema zodat je bruiloft bij je persoonlijkheid aansluit. Hiervoor is niet een vast thema te beschrijven, maar dit moet je bij jouw of jullie persoonlijkheid uitkiezen.

Naast het aankleden van thema feestjes heb je ook nog andere mogelijkheden zoals:

Feestpoppen

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een grote vrouw of man die opblaasbaar is. Tegenwoordig is het assortiment breder dan alleen de bekende Abraham en Sarah poppen.

Servies

Waar we vroeger alleen maar plastic servies gebruikten, doen we dat nu meer met porselein. Dit heeft een chiquere uitstraling en is beter te customizen naar jouw eigen smaak.

Verjaardagsartikelen

Wil jij een surpriseparty organiseren voor vrienden of familie? Dan hebben we hier ook verschillende artikelen voor. Denk bijvoorbeeld aan een confettikanon of een compleet feestpakket.

Het feest is pas compleet als je bij Mawparty bent geweest!