Feestkleding

Of je nu verkleed wil gaan als Kerstman of Sinterklaas er is voor iedereen wel feestkleding. Ook bieden wij thema feestkleding voor een bruiloft of een gouden pak om het nieuwe jaar in te luiden.

Hieronder ziet u een aantal thema’s:

Foute party

Je kent het wel, het nummer Paradise by the Dashboard Light tot aan Barbie Girl. En bij een foute party hoort natuurlijk ook bijpassende kleding. Wij bieden jou een assortiment, van een hip skipak tot een fout trainingspak. Maar ook een “hippe” hippie look of pailletten truitje. Genoeg inspiratie zodat jij straalt op een foute party.

Sinterklaas of Kerst

Hoor wie klopt daar kinderen, Hoor wie klopt daar kinderen? Ja, jongens, een feestwinkel zonder Pietenpak of Sinterklaasoutfit zou niet compleet zijn. Maar de laatste jaren merken we ook dat de Amerikaanse invloed van de Kerstmannen en zijn hulpjes stijgt. Daarom hebben wij een ruim assortiment hierin.

Carnaval

Iedereen in heel Nederland kent het wel: carnaval. Een heel jaar wordt hiernaartoe geleefd, van een optocht tot het verkleden van jezelf voor vier dagen feest. Van piraat tot politieagent of van prinses tot Cruella de Vil. Noem het maar op: wij bieden een assortiment met voor ieder wat wils.

Superhelden

Je zou bij deze categorie denken aan kinderen, maar niets is minder waar. Ook veel volwassenen gaan naar Comic Con, een populair stripboeken en stripfiguren evenement, wereldwijd verkleed als superhelden. Of je het nu over de klassieker van Spider-Man of Batman hebt tot Super Mario en Mega Mindy toe. Wij hebben een ruim assortiment van wereldwijde iconen of ook wel superhelden genoemd.

Dit is slechts een greep uit het assortiment. Via de zoekbalk kunt u vinden wat u wilt.

Naast het verkleden voor themafeestjes of feestdagen bieden wij ook een assortiment in speciale gelegenheid kleding zoals:

Het bereiken van een leeftijd

Het bereiken van de magische grens van bijvoorbeeld 50 jaar mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom bieden wij naast de kleding ook de beroemde Sarah en Abraham poppen aan. Maar ook alles wat eromheen zit, zoals slingers, borden, noem het maar op.

Gelukkig nieuwjaar

Het nieuwe jaar wil je knallend en spectaculair ingaan. Daar hoort dus ook een bijpassende outfit bij. Of het nu een “stoute” pailletten jurk is waarmee je iedereen versteld doet staan tot een stijlvolle gouden of zilveren glitterjurk. Je kunt het bij ons vinden.

Bruiloften

Bij een bruiloft hoort een vrijgezellenfeest. En dit is ook je laatste kans om iemand voor het huwelijk goed in de zeik te zetten en de straat op te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een sjerp of een foute outfit waarmee de aanstaande over straat moet lopen. Je vindt het bij ons, ook pruiken en dergelijke kun je bij ons vinden.

Huisje boompje beestje, tijd voor een feestje!