Hoe vaak zie jij je vrienden? Naarmate je ouder wordt zie je elkaar niet meer wekelijks, meestal. Het is daarom leuk op de momenten dat je elkaar ziet ook alle tijd samen door te kunnen brengen. Houd je ervan om het leven echt samen te vieren? Dan zou je eens kunnen denken aan een heerlijk weekendje weg samen. Het kan ook een leuke mannenavond zijn eens per maand bijvoorbeeld, maar dan mogen bier en spellen uiteraard niet ontbreken. Maar ook wanneer dat je een weekendje weg zou gaan, zijn spellen wel een must om mee te nemen. In de avonduren zal je vaak meer tijd binnen doorbrengen en dan is het leuk om wat te kletsen, hapje en drankje erbij en een spel doen. Wie daagt wie uit? Wie is er goed in spellen? Ontdek het snel en zorg dat jij alles in huis hebt voor een goede mannenavond.

Wat heb jij nodig op een echte mannenavond?

Waar zou jij aan denken bij een echte mannenavond, bier? Of denk je dan ook aan het spelletje beerpong? Dit is namelijk erg populair en daarvoor heb je twee pingpong balletjes nodig, minimaal 20 red cups en een beerpong tafel of speelveld natuurlijk. Uiteraard moet iemand de regels kennen zodat het aan de rest uitgelegd gaat worden en dan ben je gegarandeerd van een leuke avond!

Wie gaat de strijd aan?

Binnen de groep, hoe ligt iedereen elkaar? Is er wel eens een strijd? Zijn er teams die echt willen presteren? Tijdens een echte mannenavond met spelletjes is dit een mooi moment om eens na te gaan of dat deze teams dan echt zo strijdvaardig zijn. Kunnen zij ook echt wat ze zeggen? Zijn ze echt zo goed als ze doen lijken? Ontdek het samen en ga zorgen voor een top avond, en haal ook genoeg bier in huis zodat je samen een mooie avond gaat beleven. Alles om je heen even vergeten en alle tijd voor elkaar, dat is toch meer dan de moeite waard? Plan een moment in en regel diverse spellen zodat je je niet gaat vervelen.